Graffiti workshops

Voor wie zich creatief wil uiten en op zoek is naar een onvergetelijke en inspirerende ervaring, verzorgt Kings of Colors graffiti workshops. Maak een ontwerp, kies een kleur en maak je eigen graffiti kunstwerk. Een ideale workshop als vrijgezellenfeest, gezellige vriendenmiddag, leuk bedrijfsuitje of stoer verjaardagsfeestje. Gezellig met z’n allen samenwerken in een ontspannen sfeer, haalt het beste in je naar boven en geeft je zelfvertrouwen. Bovendien is het een uitstekende manier om je fantasie en creativiteit te stimuleren!

    • We hebben een verschillende workshops waar je aan deel kunt nemen. Zo organiseren we een graffiti workshops voor vrijgezellenfeesten, waarbij we met elkaar een graffiti kunstwerk maken die in het teken staat van de vrijgezel. We maken er een onvergetelijke dag van met een blijvende herinnering voor de bruid of bruidegom.
    • Ook voor het ultieme kinderfeestje kun je bij ons terecht. De jarige wordt in het zonnetje gezet en gaat samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes op een veilige manier aan de slag met het maken van je eigen “piece” (een graffiti kunstwerk) maken. Uiteraard mogen de kunstwerken na het feestje mee naar huis genomen worden om een mooi plekje op je kamer te krijgen.
    • Naast de workshops verzorgen we ook live graffiti demo’s tijdens festivals, bedrijfsevenementen, beursen etc. Zo hebben we het Hippe Happen Festival in Rosmalen met een graffiti demonstratie en workshops extra kleur gegeven. Tegen een geringe betaling waren de bezoekers creatief bezig op de verschillende verfdoeken die op het terrein beschikbaar earen.

Wil je ook een graffiti workshop organiseren, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op +31 (0)6-21711320 of stuur een mail naar janhenk@kingsofcolors.com.