Dit is het verhaal achter de mural van Mercy, THE GIRL, verteld door de kunstenaar zelf. Een project dat onmogelijk leek, maar uiteindelijk toch in samenwerking met Kings of Colors en Buro Kade gerealiseerd is. “Mijn avontuur begon toen ik haar, THE GIRL, eind 2019 leerde kennen. Een geweldige eerste ontmoeting met meteen een goede verbinding. Alles klopte, veel gemeenschappelijke interesses. We spraken non-stop en ze daagde me uit op intellectueel niveau. Misschien wel liefde op het eerste gezicht.

Maar, langzaam ontstonden er donkere wolken aan een heldere hemel. Een al eerder geplande vakantie en vervolgens de Corona pandemie zorgde ervoor dat het contact beetje bij beetje minder werd. Alles zag er donker en grimmig uit. Om mijn emoties een plek te geven heb ik mijn oude passie voor illustreren opgepakt. Grote problemen hebben grote oplossingen nodig, in dit geval een grote muur om mijn gevoelens om te zetten in een mural.

Uiteindelijk heb ik zoveel mensen tijdens dit avontuur ontmoet. Ik wil ze graag allemaal benoemen, maar de lijst is groot. Ik ontdekte opnieuw mijn passie voor illustratie en graffiti, en wie weet, misschien een manier van leven.

Voor THE GIRL  Heel erg bedankt dat je de vonk van de reis bent, mijn muze en me er doorheen voedt. Ik heb sterke gevoelens voor je, en dat zal ik altijd blijven doen. Ik hoop dat we op een gegeven moment, nu of in de toekomst samen kunnen zijn. Zo niet, dan heb je nog steeds een muurschildering om van te genieten en een verhaal te vertellen. Jezus… Het is krankzinnig wat we moeten doen om een date te hebben!

Mercy

Het uitgebreide verhaal lees je hier.

 

Join the discussion 171 Comments