KINGS OF THE TURNTABLES

Kings of Colors is deze editie gegroeid en heeft een nog uitgebreider programma dan voorheen. Dit jaar een gloednieuw concept DiskoKings dat je meeneemt naar de tijd waar een club nog gewoon discotheek heette, waar chillen nog een dans was en het cool was om de ‘running man’ te doen op de dansvloer. R&B noemden we swingbeat, en werd afgewisseld met lekkere hiphop, house, funk en pop.  Ook zijn wij trots op de DJ’s, bands, MC’s en acts wij dit jaar weer geprogrammeerd hebben. Ze zullen je stuk voor stuk trakteren op een stevige dikke set en vlammen on stage.

STUK maakt spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Iedere week bepaalt de kijker wat de presentatoren Giel, Thomas & Stefan moeten uitvoeren. Met meer dan 2 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als InstagramFacebook en Twitter en meer dan 22 miljoen views per maand is STUK het grootste online entertainmentplatform van Nederland. Maar het gaat verder dan alleen YouTube. STUK produceert muziek waarmee we de streaminglijsten proberen te veroveren. En uiteraard breken we de tent af bij ieder feestje waar wij achter de draaitafels kruipen. Kortom: STUK is overal en we zijn nog lang niet klaar met het internet te veroveren!

BZRK SOUNDSYSTEM

Vier DJ’s met hun roots in Veenendaal. Net als Kings of Colors; Jan-Henk en Patrick zijn daar opgegroeid en goede bekenden van BZRK Soundsystem. Tussen ons gezegd; de ogen gaan glimmen als ze over die tijd van toen vertellen. Deze gasten weten wat ze doen achter de tafels, want ze zwepen het publiek al op sinds eind jaren tachtig. Dampende beats van Bart (Hip Hop, Funk, Soul en Reggae) die je kunt kennen van bijvoorbeeld het Eindhovense podium Effenaar. Fikse grooves van Rinie (Oldskool Electro, Hip Hop en Funk) van DJ collectief Groovelnc, Quentin (Disco, House, Funk en Hip Hop) die het hele land zo’n beetje liet dansen en Randy (Techno, House, Dub en Reggae) waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Rob Manga uit Amsterdam is een gerespecteerde dj/producer en heeft een imposante muzikale staat van dienst opgebouwd. Hij was betrokken bij vele spraakmakende feesten in Amsterdam (Roxy, Melkweg, Paradiso) en initieerde het beste soul en funk feest ‘Legends’ van Nederland. Ook nu staat hij vaak aan de wieg van nieuwe belangrijke muzikale impulsen. Rob Manga behoort tot de muzikaalste dj’s van het land en is veelgevraagd op festivals als het North Sea Jazz Festival, The Notorious IBE (International Break Event), Summerdance Forever van Paradiso, Down the Rabbit Hole, Lowlands, UK B-Boy Championships, en staat regelmatig in voorprogramma’s van wereldartiesten zoals Earth Wind & Fire, Gregory Porter, D’Angelo, Angie Stone. Door zijn dertig jaar ervaring heeft hij een uitgebreid internationaal netwerk, een encyclopedische muzikale kennis en een scherp gevoel voor wat er nu leeft in de muziekscene en onder het publiek. Bovendien heeft hij een brede maar onderscheidende smaak waarin liefde voor muzikale kwaliteit leidend is.

LINE-UP 14 juni 2019

18:00 – 20:00 Rob Manga
20:00 – 21:00 STUK
21:00 – 22:00 Seepman

LINE-UP 15 juni 2019

12:00 – 13:30 Seepman
13:30 – 16:00 BZRK Soundsystem
16:00 – 18:00 Pathless
18:00 – 20:30 BZRK Soundsystem
20:30 – 22:30 Pathless

Deejay Pathless werd als Erik Snoek geboren en is opgegroeid in Brabant. In Den Bosch zette hij 8 jaar geleden Schurkenbiefstuk op: veel dans, theather, kunst, visuals en circus. Vanwege zijn eeuwige honger naar nieuwe muziek is hij altijd op zoek om de grenzen op te zoeken en zo breed mogelijk te draaien. Expect; Funk, Moderne Soul, Boogie, Electro, Jazz, Afro Disco, Hip Hop, Synth, Reggae en more!

DJ Seepman, (Henri Seepers) is al sinds zeer jonge leeftijd gek van muziek. Hij begint zijn DJ werk door van uit zijn slaapkamerraam te draaien voor zijn vrienden en vriendinnen uit de buurt. De muziekkeuze van DJ Seepman is heel gevarieerd. Top 40, Disco classics, Funk, Soul, Hiphop, Nederlands talig (Nederpop), Reggae, Ska, Rock, Alternatief, Feestmuziek, Salsa en muziek uit de 60’s,70’s 80’s & 90’s.