FOOD KINGS

Indrukken opgedaan en bijkomen, tuurlijk kan dat! Neem plaats op ons terras met een koud biertje of koffie gemaakt door een barista. En wil je eten, dan kan dat ook. Er is een uitgebreid aanbod aan wereldsmaken geserveerd vanuit een mobiele keuken. Voor elk wat wils en gegarandeerd met liefde bereid en van hoge kwaliteit. Met hun toffe ludieke mobiele keukens geven de koks extra’s aan het festival en hun eten energie aan jou.  Stel zelf je menu samen, zoek een plekje aan een van de tafels en neem de tijd om in een ontspannen sfeer als een echte bourgondiër te genieten van al dat lekkers. Kun je daarna de rest van je zintuigen weer verwennen bij de acts.

Esta Loca

De roots van Esta Loca liggen in de Aziatische keuken. Lekkere Indo, maar ook SuriFood. Opgegroeid in een cultuur van rijsttafels en gastvrijheid, waar eten en drinken staan voor quality time met familie en vrienden. Kom genieten van lekkere belegde broodjes of bara’s met Kipkerrie, Hete of Javaanse Kip? Of een lekkere rotirol of een Nasi Rames. Selamat Makan!

Gazsinker

The industrial designed BBQ with meat you want to eat. Gazsinkerfood is niet lief, schattig of poezelig. Het is een foodstand voor stoere vrouwen en échte  mannen. Op hout gestookte supersmoker BBQ’s, gemaakt van ruige materialen. Onze ervaren grillmasters zijn stoere vrouwen en bebaarde mannen, die zorgen voor good food en een unieke en authentieke BBQ belevenis.

Bij Hugo

De heerlijke geur van verse koffie! Espresso, cappuccino of een latte macchiato. Elke kop koffie is een waar kunstwerk en zorgt voor de totale smaakbeleving.

Bybender Sandwich

Een heerlijke frisse en gezonde maaltijd. Lamash broden met huisgemaakte ingrediënten en heerlijke sauzen. Voor echter meat lovers, maar ook vegetarisch. Op zijn zachtst gezegd “groot en smaakvol”

Nachos Locos

Nachos Locos serveert vegan loaded nachos: Warme tortilla chips met heerlijke toppings zoals, verse guacamole, pico de gallo, vegan Mexican cheese, pulled oats and many more! Wij zorgen voor een Tex Mex Feestje!

Working Class Hero

Serveert verse frites, ter plaatse gesneden en voorgebakken. De aardappels komen rechtstreeks van de boer. Heerlijke verse frites met de schil om de smaak van de aardappel nog beter te ervaren. Als finishing touch een eigen zout-melange samengesteld met diverse tuinkruiden voor een hele lichte smaakverrijking. Dus puur frites zoals frites moet zijn met een kwaliteits mayonaise bereid volgens authentiek recept.

IJstijd

IJstijd serveert heerlijke ijsjes. Met smaken als pistache, vanille, chocola en aarbei is er voor ieder wat wils. En dat met een brede glimlach. Als dat niet perfect bij het weer past.

Café deporte

Cafe Deporte serveert kleine zoetigheden en gerechtjes bijpassend bij een fijne kop koffie.  Voorbeelden van gerechten zijn: een mousse van Liquer 43 Orochata, met wittechocolade-bosbessen truffels en witte-chocoladezand. Bosbessenlemoncurd-taart met merengue schotsen en fruit.Speculooscake met een slagroom van speculaas-chocolade. En nog veel meer lekkers!