Graffiti workshop_uitgelichte afbeelding

Het was een mooie zomerdag in juni en perfect voor het vieren van een stoer verjaardagsfeestje. Wat is er nou leuker dan lekker aan de slag als een echte graffitikunstenaar.

Het was het leukste kinderfeestje van mijn leven“, “Wat een super gaaf kinderfeest heb ik gehad“, “Het was super geslaagd. Iedereen heeft genoten. “Ze zijn heel blij met hun kunstwerken en de hele klas heeft het vanochtend uitgebreid gehoord” en “Wat een fantastisch feestje. Ze hebben het er nog over. Heel erg leuk!” Zomaar een aantal quotes van de kinderen en ouders die aanwezig waren.

Tijdens de graffiti workshop mogen de kinderen hun eigen graffiti kunstwerk gemaakt. De kinderen leren om te gaan met het ontwerpproces, de mogelijkheden van een spuitbus die gebruikt wordt bij het maken van een ‘piece’ en zichzelf creatief uit te dagen. Uiteraard mogen de gemaakte kunstwerken mee naar huis genomen worden om een mooie plek aan de muur van de slaapkamer te krijgen.Wil je ook een graffiti workshop organiseren, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op +31 (0)6-21711320 of stuur een mail naar janhenk@kingsofcolors.com.