SILO 1 | DOOR CAZN, STEIN EN PRINCE

In 2014 kwamen wij voor de tweede editie van het Kings of Colors Festival met het idee om de graansilo’s op de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch om te toveren tot één groot schilderij. Zo gezegd zo gedaan. In 2014 waren het Cazn, Stein en Prince van de Disorderline crew uit België die de eerste graansilo onder handen hebben genomen. Inmiddels zijn de graansilo’s uitgegroeid tot Urban Art iconen van de stad en niet te missen als je met de trein aankomt bij het centraal station van ‘s-Hertogenbosch.

SILO 2| TELMOMIEL

De tweede silo is in 2014 door het duo Telmo en Miel voorzien van een kleurtje. Sinds 2012 maken Telmo en Miel samen muurschilderingen. Feilloos mengen ze hun individuele concepten en stijlen tot één compositie. Ontwerpen die normaal niet bij elkaar passen versterken elkaar. Hun gedetailleerde fotorealistische werk bevat speelsheid in abstractie van de werkelijkheid en laten de kijker onderwerpen met een ander oog zien.

SILO 3 | CASE

CASE uit Frankfurt heeft in 2014 de derde silo als canvas gebruikt. CASE is één van de oprichters van de gerenommeerde Maclaim Crew uit Oost-Duitsland, een crew die al meer dan twee decennia de pionier is op het gebied van fotorealisme in de stad. Hij gebruikt voornamelijk spuitbussen om het maximale uit zijn murals te halen en vertrouwt op zijn hoogontwikkelde talent om fotorealisme te combineren met een sterke toon van surrealisme.  Een van de meest voorkomende concepten in zijn werk zijn overlappende handen die eenheid en kracht symboliseren.