We zijn nog een beetje aan het bijkomen, want wat een feest was Op Oost! Voor het eerst presenteerde verschillende urban partijen uit de stad zich gezamenlijk. Bedacht door kunstenaar Frank Willems, TV-persoonlijkheid Tim Haars, Jan-Henk van Ieperen en Stefan van Ham.

Op het skatepark aan de Oosterplas werden spectaculaire inline en BMX jams afgewisseld met gratis workshops graffiti, breakdance, Kendama en longboard. En wilde je even bijkomen? Dan waren er optredens van de breakdancers van Cypher HQ, de Spoken Word performers van Zinnig Zuiden en de veterstrik experts van het Design Museum die je leerde hoe je jouw sneakers kan strikken als een baas. En dit alles onder een strak blauwe hemel, tegens de achtergrond van een 60 meter lange graffiti wand, op een fris gepaint skatepark en overgoten met een heerlijke sausje van relaxte beats opgediend door onze huis DJ’s.

Aftermovie
Ben je niet geweest? Dan heb je wat gemist! Check vooral de toffe aftermovie, geproduceerd door onze vrienden van Cypher Media, of de vele foto’s gemaakt door o.a. Ben Nienhuis en Marcel Kouwenberg.

Op Oost is een initiatief van Tim Haars, Frank Willems en Kings of Colors. Het is mede tot stand gekomen met ondersteuning van gemeente ‘s-Hertogenbosch afdelingen Cultuur en Sport en recreatie.