Graffitiproject Jongerencentrum Hambaken gestart

By 29 mei 2021Uncategorized

Graffitiproject Jongerencentrum De Hambaken gestart!

Wat een opkomst! Afgelopen donderdag een eerste kennismaking met de jongeren die het Jongerencentrum De Hambaken gaan opknappen. Ter inspiratie naar docu Style Wars gekeken, verhalen gedeeld en daarna onderwerpen besproken die als inspiratie voor de muurschildering gebruik kunnen gaan worden.

De muren van het jongerencentrum in de Noorderpoort zijn nog kaal. Maar hier komt wat ons betreft gauw verandering in!! Afgelopen donderdag vond de aftrap van het project plaats door Jan-Henk van Ieperen en Stefan van Ham. Ook was Maaike Dijkmans aanwezig van Royal Talens, sponsor van dit project om creatieve educatie in Hambaken te stimuleren. De komen de weken gaan wij samen met jongeren in de wijk het Jongerencentrum De Hambaken in de Noorderpoort omtoveren tot een plek met mooie graffiti en quotes van rolmodellen/influencers.

Na een aarzelend begin, zijn we best al wat leuke idee├źn ontstaan. Wij kijken nu al uit naar de volgende brainstormsessie! Dit community art project is een samenwerkingsverband van Royal Talens, Hambaken Connect, PowerUp073 en Kings of Colors.