DEN BOSCH MURALS

 

Met het project Den Bosch Murals wil Kings of Colors inhoud en kleur geven aan Urban art in de stad en wordt er gezocht naar verbindingen tussen Urban kunstenaars en de Bossche samenleving. Met onze muurschilderingen willen wij een bijdrage leveren aan kleurrijke buurten en wijken waar het prettig en leven is, en waar bewoners in aanraking worden gebracht met kunst en cultuur. Dit door panden, muren en andere objecten te verfraaien en op te vrolijken met gevelkunst van het allerhoogste niveau.

Samenwerken met graffiti kunstenaars, door deze op gebouwen en objecten muurschilderingen te laten maken, heeft veel voordelen. Het  verfraait het leefmilieu en is financieel aantrekkelijker dan het meerdere malen per jaar schoonmaken. Mooie gevelkunst het een positief effect op de leefomgeving. Kunst en de kunstenaar komen steeds vaker naar voren als middel om de leefomgeving en saamhorigheid in wijken en steden te verbeteren. Door middel van gevelkunst willen wij bewoners en voorbijgangers een prettig gevoel geven en bijdragen aan de sociaal-culturele ontwikkeling in wijken en steden. Door muurschilderingen in overleg met alle betrokken partijen een prominente plek in het straat- en wijkbeeld te geven, wordt de transformatie naar een kleurrijk en prettig leefklimaat gestimuleerd.

Wij werken in opdracht voor bedrijven en particulieren. Geen idee wat je aan moet met die saaie grijze muur in de tuin of wil je een kinderkamer een complete make-over geven? Wij maken, uiteraard in overleg met de opdrachtgever, een passend ontwerp en zorgen voor een creatief eindresultaat. In het ontwerp zoeken wij naar de juiste combinatie van beelden, letters en kleuren om de muurschildering op een opvallende manier in het oog te laten springen. Een muurschildering maken die precies aansluit op de wensen van de opdrachtgever, is meer dan een mix van kleuren. Een juiste en succesvolle combinatie van letters, woorden en afbeeldingen is alleen gegarandeerd als je zelf de vaardigheden in huis hebt. Met onze ruime ervaring in het maken van kwalitatief hoogwaardige muurschilderingen, is Kings of Colors bij uitstek de partner om een binnen of buitenmuur een kleurrijke en unieke uitstraling te geven.

Mural Treurenburg