Line-up graansilo’s

Telmo & Miel

Makers van hedendaagse kunst, artistiek duo, muralisten en kunstfilmmakers. Beide genieten van het werken in realistische stijlen met veel contrast in onderwerpen. Techniek en stijl hebben een hoge prioriteit in hun muurschilderingen. Het resultaat van hun samenwerking is meestal erg surrealistisch met veel aandacht voor detail. Ieder met een eigen set van vaardigheden die een eindeloze combinatie van ontwerpen mogelijk maakt.

Telmo&Miel

Bart Smeets

Graffiti kunstenaar uit Mechelen met een klassieke kunstopleiding in Sint-Lukas. Vanaf 17 jaar actief als graffiti kunstenaar maar ook met het penseel om uiteindelijk te kiezen voor de spuitbus. Zijn stijl is foto-realistisch. Beelden worden ‘gemaakt’ en uiteindelijk gerealiseerd op de muur of op het doek. Technisch streng maar met een beeld dat een aparte dynamiek creeërt . Onwaarschijnlijk creaties ontsproten aan een zeer levendige verbeelding.

Bart Smeets

Klaas Lageweg

De kunst van Klaas Lageweg, is zowel realistisch als grafisch, veelal gesitueerd tegen een rauwe achtergrond en pakkend lijnenspel. Inspiratie vindt hij in de dagelijkse omgeving. Door het toepassen van exclusieve kunst op bekladde of blinde muren, krijgt de ruimte de aandacht die het verdiend!

Klaas Lageweg

Mr. June

Sinds 1985 is Mr. June al actief in de Nederlandse graffiti scene en in 2000 heeft hij met de start van zijn bedrijf Out of Order van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Zijn huidige stijl is een combinatie van zijn liefde voor typography, kleurencombinaties en een samenspel van dimensies. Harmonisering van graffiti en abstracte kunst altijd op zoek naar de perfecte vorm.

Dopie

Fotorealisme, surrealisme en klassieke graffitistijlen vermengen zich probleemloos in het zeer gedetailleerde werk van Dopie. Met een uitmuntende techniek laat hij zich uit in allerlei organisch verlopende composities waarin altijd met een breed kleurenpallet wordt geëxperimenteerd.

Dopie

Gomad

Gomad begon zijn graffit carrière vroeg in de jaren ’80 en is daarmee één van de eerste actieve graffiti painters in de Limburgse scene. Zijn jarenlange ervaring als grafisch ontwerper komt duidelijk terug in zijn muurschilderingen. Veel werk wordt gekenmerkt door een samensmelting van foto realistische graffitikunst met grafische elementen.

Gomad

JanisdeMan

Sinds 1997 zijn de muurschilderingen van JanIsDeMan zowel te bewonderen in de openbare ruimte als bij de mensen thuis. JanIsDeMan beheerst bijna alle stijlen en maakt graag strakke maar ook organische afbeeldingen. 

JanisdeMan

Studio Giftig

Studio Giftig is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen Niels van Swaemen en Kaspar van Leek. Vanuit een jarenlange ervaring met graffiti die eind jaren negentig startte, ontstond het verlangen om los te komen van de traditionele graffiti en te werken aan een eigen beeldtaal. Wat zich heeft gemanifesteerd in een kunstvorm toegepast op muurschilderingen met een grafische en fotorealistische inslag.

Studio Giftig

Deef Feed

Al op vroege leeftijd had Deef Feed interesse en liefde voor de straatkunst. Op de Amsterdamse Kunst Academie is zijn cartoonachtige werk ontwikkeld naar een hoog niveau realisme. Samen met zijn liefde voor apartheid in straatkunst levert dit de kern op van zijn werk: foto realistische graffiti.

Deef Feed

James Jetlag

Jetlag heeft een passie voor groot formaat muurschilderingen en beheerst als geen andere meerdere stijlen: van abstract, fotorealisme en surrealisme tot science fiction: van figuratief, comics & cartoons tot komplete landschap- en stadstaferelen. Met inmiddels 26 jaar ervaring op het gebied van graffiti en muurschilderingen heb je een garantie op een prachtig en sfeervol eindresultaat.

James Jetlag

Line-up Wall of Fame

Pims

Neas

Mek