• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Festival Info

DE TWEEDE EDITIE VAN HET KINGS OF COLORS FESTIVAL IS OP 27 EN 28 SEPTEMBER 2014. MEER INFORMATIE OVER DE LINE-UP, PROGRAMMERING, WORKSHOPS EN DEMO'S VOLGT Z.S.M.

Ons motto is niet voor niets ‘de straat als podium’. Er gebeurt zoveel moois op straat, dat willen we voor iedereen zichtbaar en bovendien toegankelijk maken. Tijdens Kings of Colors kunnen de bezoekers kennis maken met graffiti en streetart in al zijn vormen. Professionele graffiti en streetart  artiesten zullen hun kunsten aan het publiek vertonen en krijgt het publiek een mooie en levendige indruk van deze kleurrijke subcultuur. 

Graffiti is het fundament van Kings of Colors, maar daarnaast willen we steeds de verbinding zoeken met andere kunstvormen. Wij kiezen bewust voor de verbreding naar andere kunstvormen om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken. Het tweedaagse festival heeft naast graffiti en streetart nog méér te bieden: onder begeleiding van professionele kunstenaars kunnen de bezoekers actief deelnemen aan graffiti workshops, breakdance workshops en battles, wokshops turntablism, een miniramp en street cours voor skaters en BMX riders, een speciale Kids of Colors area met allerlei activiteiten en workshops voor kids.......om maar een paar voorbeelden te noemen.

Het bereiden en serveren van eten en drinken wordt bij Kings of Colors als kunst beschouwd. (H)eerlijke en smakelijke biologische frites. Rijkelijk belegde biologische broodjes hamburger. Gezonde en vegetarische maaltijden. En als toetje ambachtelijk bereid schepijs. Met veel liefde leveren de cateraars bijzonder lekker en kwalitatief eten. Met hun theatraal vormgegeven mobiele keukens geven zij een extra belevenis aan het evenement.

Muzikaal is het ook bijzonder goed vertoeven op Kings of Colors. Hiphop, r’nb, soul, funk, disco, drum’nbass, dubstep, electro, techno, techhouse verzorgd door onze vaste DJ’s.

Stel je voor: chillen met vrienden, familie en kids. Genieten van heerlijk eten en drinken, goede muziek en kunst die gemaakt word waar je bij staat! Het beoogde effect bij het publiek: “De artiesten moeten het gevoel hebben bezoekers van het festival te zijn en de bezoekers het gevoel dat zij de artiesten zijn”. 

 

Selecteer een foto om de fotoslider te openen.